Saturday, September 12, 2009

Axis Powers Hetalia episode 19

Most a Szövetségeseken a világ szeme. Ismét egy konferencia közepén vagyunk, amikor Kína késve belép. Késése oka, hogy Zui Xie-t készített (boros rák ). Anglia helyet parancsol neki, amikor Kína behívja az építő munkásait és elkezdenek munkálkodni a teremben.

És már árulják is a rákot. Anglia: Kína, ne építs China Town-t a konferencia teremben! <—- ez kész XDD 

És a jó öreg kiképzéses jelenet következik az Axis oldalon. Németország megtanítja az olaszokat a helyes viselkedésre a harcmezőn. Németország nagyban magyaráz, hogy milyen tapasztalatlanok meg rosszul harcolnak, amikor Olaszország kiszúrja az angol sereget és mind elfutnak. Németország még mindig magyaráz a senkinek: Bármilyen rossz a helyzet soha ne add fel a reményt! És ne hívd segítségül anyucit! XDD

És arra sétál egy kiskutya. Olasz sereg visszajön símogatni. XDD

Vissza konferenciára. Amerika nagy mondandóba kezdene bele, de kissé nyugtalan lesz valamiért. Egy jegesmaci kezd kirajzolódni.

Anglia: Mintha rajtunk kívül lenne itt még valaki…

Valaki tartja azt a jegesmacit. Franciaország: Lehet, hogy az egyik olyan szellemed mögötted, vagy Oroszország Tél Tábornoka, vagy Kína előző császára, vagy mi.

Az alak kezd látszani.

Kína: Furcsa érzésem van. Félek!

Már látszik az arca fele! És meg van! Amerika? Egy jegesmacival? Áh…

Amerika nagy félelemben van, majd témát vált és kér egy rákot Kínától. XDDD Franciaország és Anglia még mindig pánikol, hogy valaki van itt, akiről nem tudják, hogy kicsoda. És az Amerika klón megszólal cuki vékony hangon: Kíváncsi vagyok mikor jön el az én időm, hogy mondjak végre valamit…

A maci megszólal: Ki vagy te?

Amerika klón: Kanada vagyok!

ÁHÁ! Ez mindent megmagyaráz! MOEEEEEEEEEEE~ *_______*

És Kanada ideje sosem jött el. Loooool Kanada-kun láthatatlan. XD Szegény :’(

Vissza a kiképzésre.

Futógyakorlat! Egy jó ideig nézhetjük Németország és Olaszország futását. Az utóbbi inkább szenved. De Németország motiválja: Utána ebédelhetnek! Olaszország belehúz! Németország már magában elkezdi dicsérni, amikor Olaszország rohadt gyorsan elhúzza a csíkot. XDDD Már csak a gyalogkakukkos “meep-meep” hiányzott.

Németország meg próbálja utolérni sikertelenül.

Egy trivia volt ennek a lényege, hogy az olasz tankok egy hét alatt 60 km-et tettek meg, de amikor meglátták az angol sereget, ugyanennyit km-et megtettek 1 nap alatt.

Konferencia. Pontosabban a vége. Amerika a lelkükre köti, hogy az itt hallottak szigorúan titkosak és vigyázzanak kivel beszéljenek, amikor Olaszország megszólal, hogy most ugye a kaja jön. LOL XD A szövetségesek meg nem bírnak megszólalni. XDD Looool Kanada-kun lebeg mint egy szellem… XDD Olaszország még áradozik a kajáról meg a tésztáról, amikor a Szövetségesek észbe kapnak. XDDD

Amerika röhög szokásosan. XD

Franciaország: Miért ül itt Olaszország úgy, mintha semmi sem történt volna?!

Anglia: Mit csináltak a biztonságiak?!

Olaszország: Én csak besétáltam az ajtón…

Németország a konferencia termet kívül: Őt se küldöm többet kémnek. LOOOOOOOOOL XDDDD

Kanada Amerika testvére, akiről mindig megfeledkeznek, és néha azt sem tudják, hogy létezik. Ha észreveszik, az csak azért van, mert Amerika valami rosszat csinált és Kanadára fogják mindig. A maci meg Kumajirou-san, aki mindig elfelejti a gazdája nevét.

Ritka idióta rész volt, nem mondom. XDDD De egyik kedvecem. KANADA-KUUUUUN!! >_____< Többet akarlak látni a képernyőn! (Extra storyk “Fly, Canada-san, Fly!” fejezet csak róla szól )

 

[Via http://mamuzzy.wordpress.com]

No comments:

Post a Comment